FOLLOWERS

Sunday, January 16, 2011

Chapter 31: Muke Baru..hehe


As Salam...tadaaaaa!!!! new look kan kan kan..:)


Da lepas 30 bab da belog i nie..hehe..kasi tuka cket..bawu la ade cmgt nk bebloging..(kalo bab stdy hampeh pemalas!!)


Hurmmm...rum8 tercayang ckp "macam belog budak2 la"..(-_-)'. Bio la!!! nmpak simple n catchy..ngeh3..ntah hape2 je kan..hurmm..dis weekend are the most bowink weekend untuk bulan ni..(hurm, baru minggu ketiga untuk semester ni)..cane nak smpai abes sem ni!! huhu..stdy mls..wt PSM xde mud n xde idea da nak proceed..hukhuk..


Kesinambungan untuk Chapter sebelum ni kan......saye da kmpem xkan pulang menyambut Thaipusam untuk tahun nie!!! huh..xpela..berkorban..untuk masa depan diri sendirik juge..well rum8..t u tinggalkan i selama 5 hari jgn lupe pesanan yg i gitaw tu yew..wink3..And ujung minggu depan akan ku isi kekosongan hariku dgn mengambil degree++..hurm, amek Adobe Photoshop..saje2 je nk amek course ni..cam best je..nak p naek ape xtaw ni..da la sensorang jew xde geng..pepandai la nk idop ye nurul syuhadah..layannnzzz..


And nak share 1 ag citer ni..da ade blogger baru from DE members..hihi..nak tau sape..cube teke..kalo x dpt teke cari la smpai jumpe..ngeh3..Welcome to bloggers world ya!!! n sedikit pesanan penaja utk 'awak' n sesape je la..tulis blog ni bukan nak dptkn perhatian org lain ke nk menunjuk2 ke..ni salah satu cara nk luahkan apa yg terpendam n berkongsi suka duka tnpa menyusahkan orang laen..sape rase nk bace..bace la..sape yg x suke boley blahhh!! muhahaha..:p


Sekian...

6 comments:

wanie hasnaa said...

sape yg ade blog tu??..:p

CoRetaN Faz said...

sape2??nk tau gak..hehe...

NuruL SyuhadaH said...

aikk..hehehe..wat2 tnye plak die..:p

CoRetaN Faz said...

hehehe.... :p

Cik Zuliana. said...

wooo..best sangat kat perenggan last tu :)
mencari kepuasan dengan ber"blog"ing..!!!

NuruL SyuhadaH said...

Hehehe..btol tu zuzu..:)