FOLLOWERS

Tuesday, January 18, 2011

Chapter 36 : TECS

As Salam...hukhukhuk..

Bawu je dpt msg kat FB..Sukecite dimaklumkan....mesyuarat senat ckp TECS nie WAJIB amek untuk sume Undergraduate Student for FSKSM, UTM bermula pada sem ini yew..tp x sure la 1 UTM je ke or faculty scnce comp je ke..kalo FSKSM je memang x aci la!! pape pon yg veri sure final year student FSKSM wajib kene hamek..huhu..


Taw ke pebende alah TECS nie?? it stnds 4 Test of English Communication Skills for Graduating Students..Tak cukup ag ke kelas BI yang kitowang da penah amek sepanjang blaja kat UTM nie..English 4 Academic Communications..Advanced English 4 Academic Communications..English 4 Workplace Communication ag..huhu..adessss..nk jugak setat tawon ni..setat la tawon depan ke..tawon2 yg ag depan ke..hurmmm..(-.-)


Pape pon kite kene terime dgn hati yg girang!! huhu..kalo da ciap wat mesyuarat senat pasal mende ni kmpem la mereke nakkan yg terbaek utk student2 UTM kn kn kn??? nak marah x bley..xnk amek pon x  bley..think +ve..sume ni utk kebaikan kite juge..So, sape yg ade kat UTM sem ni..jgn lupe Rabu depan, 26 Jan ade taklimat kat BK2, FSKSM kol 3pm okeyhh!!





2 comments:

CoRetaN Faz said...

aduyai...asyk kite je starting pape...cam bahan kajian je...huhuhu....

NuruL SyuhadaH said...

tu la pasal..cdey dperlakukan sebegini..