FOLLOWERS

Saturday, February 19, 2011

Chapter 51 : Bzzzz..=.=

Assalamualaikum


Salam sejahtera kepada semua..(tetibe skema)..mm..wolopon mggu ni (ekceli dis month i think..) tersangatlah bz tp ak nk hadate jugak cket2 belog kesayangan ak ni..cket pon jadila..muhehehe..


Sangat bz!!! :'(
Starting lastwik saye ke-BZ-an sampai lah ke mggu dpn rasenye..
Kowang nak taw x ape yg mbuatkan ak BZ cgt..?? (kalo nk taw sila prceed mbace..xnk taw sudehhh!!)


  • Sabtu + Ahad (12 & 13 Feb)  
Ak hamek Asp.net programming. Ni kire yg basic punye..best cgt Dr S ajar..n die tcgtlah klaka owangnye..hihi..nape ak amek klas ni?? 1stly utk PSM2 ak..coz my projek melibatkan asp.net..dlu pena je blaja tyme join kursus MDEC but sumenye da lupe..so nk kne recall blek dats y la amek yg basic punye klas..weee..:D

  • Isnin , Selase, Rabu (14, 15 & 16 Feb)
Menghadiri kelas seperti biasa..owhh lupe ak ade dpt new assignmnt utk klas NADI..dsbbkn rmai stdent yg cbuk ngan PSM2 so Tn S ckp "ikot suke awk la nk hanta bile2 pon!!) yabeda bedooooo..............:p
tapi jgn dilupekan pada assignment Network Security yg nk kne sbmit n present 2 mggu lagikk..:-|

  • Kames (17 Feb)
Ade Lab Test untuk Computer Forensic!! lab ni x taw nk stdy camne..tp nk kne pndai gune 3 tools utk recover all data yg da ilang or yg penah kite delete sama ada dlm lappy, pendrive or any digital device..tp markah mcm kecewa je coz i made a lot of mistakes tyme nk identify files yg boleh recover..da la mrkah over 12 plak tu..wuwuwu..tp xpe..jgn putus asa coz akan ade Lab Test yg ke2 mggu ke 9 nnt..ak akan cuba wt yg tbaek!! wuwu..

  • Jumaat (18 Feb)
Konon2 nak stdy utk Network Security text ari isnin..blah pagi tu da awal da bangun..memg plan nk stadi..masuk je pkul 12 noon mud mcm hampeh!! sape yg da penah amek ntwrk x kire la CCNA 1 or 2 or 3 or 4 musti taw kan ape yg nk kne stadi..banyak giler kot nak baca!!! tu blom masuk yg bab lab punye..haiyakkk!!! kol 3 da ttdo atas katil..niat d hati nk manje2 ngan bobob je..tp apekan daya..huhu..

Nak cntnue stdy blah mlm skali 1 UTM blekout kot!! dari pkul 8.30pm smpai kol 1.30am..kmpem2 la x stadi dahhh..den tewos tdo je coz keesokan paginye nk kne bangun p degree++ plak..

  • Sabtu n Ahad (19 & 20)
Degree++ lagik!!!! hehehe..dis wik advance klas utk yg last wik punye..:) seronok tp dlm hati wisau coz  senin ni punye test x stdi byk lagikk!! da la kames pon ade test..=.=

  • Isnin (21 Feb)
TEST NETWORK SECURITY ...4 chapter yg masuk!! nak abeskan 1 chapter pon lebam dok ngadap ccna on9 notes tu..-__-

  • Kames (24 Feb)
TEST COMPUTER FORENSIC..ade 2 ari je tk cover 4 chapter..smpat ke x nk stadi ni..huhu..


  • Ahad (27 Feb)
Orall Test for TECS..huhu..bedal je la pape pon..jnji speaking..muhahahaha..:p


Setakat ini..senarai di atas SAHAJA yg dikemaskini utk bulan February..bulan dpn pon da bderet yg mnanti..maleh nak tulis da..takot jadi tensionnnnnn..>.<


oohhhh ade ag 1 tertinggal..PSM2!!! takde mase nk proceed system nie..huhu..patotnye mggu ni da nak kene DEMO 1 PSM2 ngan supervisor..haiyaaaa..camne nie..tnjuk je la ape yg ade kot..kena marah pon kena marah laaaa..(+_+)


After dat da plan mcm nk mhiburkan hati ke Angsana kot wif rum8 tercayang..mcm da lame je kami x explore naek bus angkut2 tu kan..(sebenarnye nak p soppin2 baju..cari tdung utk dinner + cuci mate)..hehehe..:D


Tapi nak smpai ke ari mengenjoykan diri tu mcm lambat ag jew!!! (-_-)'

tp sume ni 1 pengorbanan rite??
bak kate mmber i..

"pengorbanan yg pasti akan menghasilkan sesuatu kelak.. insyaAllah"

amin..(^_^)

5 comments:

pat!hing said...

akak !! bz nyaaaaaa =.='

NuruL SyuhadaH said...

nak nanges!! sob..sob..sob..:'(

amei said...

like ur last statment..
moga kamu berjaya nurul~~

FazRiNa said...

wow cabaran tuh...gud luck nunu!!all d best :D

NuruL SyuhadaH said...

@amei : nape like sttement yg last tu ek?:P
@faz : tq hunny..:)