FOLLOWERS

Tuesday, July 5, 2011

Chapter 74 : Mengidam =.=


Assalamualaikum my dear readerss!!

ketika dan saat ak tulis post ni ak sedang lapa..huhu..skg ni pon sedang musim bulan mengambang so mcm2 rase nk makan..(pepaham la maksudnye eh)..kalah org prgnent..wuwu..


semalam 1 dari bende yg ak nk makan da tcapai..DURIAN..hehe..tengs kat incik C yg sudi bg 1 bekas tapewer duyan kat ak..wolopon x ckup tp dpt gak la merase duyan dr mlake..ekeke..xpe t kat kl nk mntak ayah beli byk2!!


 Durian Pancake @ Sweetchat

wolopon da dpt mkn duyan, tetibe nafsu ni nk mcekik pancake duyan yg kat sweetchat tu plak..sedap giler kot!! 1st tyme mkn mnde alah ni my bestie la yg ngajonye..hehe tp siyes sedap beb..dlm die ade cream n isi duyan yg fresh..tp bg org yg memang hantu duyan je la..sweetchat ni ade kt KL jek..tmpat len takde..sape2 nk try t ley la p carik kat The Curve ke Time Square ke Mid Valley or The Mines..mkn tyme die baru bwk kua dari peti sejok memang masyuk giler!! hehe *meleleh*


Express Soup

Ak xtaw la ape exactly name mnde alah kat atas ni tp ley cari kat Express Soup..yang ak taw cwangan die ade kat Times Square..tmpat len xtaw la plak..mcm interesting je kan..tgh2 roti ade sup plak..nak mkn mende alah ni pon ade cara gak taw..huhu..bile nk merase ni weyhh!!


 gcb @ McDonalds

skg ni musim GCB kat mcd..huwaaaaa..nak juge!! smpai ble ek ade mnde ni kat mcd? t kang kmpunan lak ak..sok nk p beli la..huhu


Kacang Pool

da lame da taw tingin nak mkn mnde ni tp x mkn2 ag..huhu..1st time tgk dlm Jalan2 Cari Makan..pastu c anak raja Putera Shahzan g plak post entry psl kacang pool ni..ag la ak meleleh nk mkn..huhu..cm syiok je kn..adek encem pon ade ckp kat Larkin ade port baek punye..bile ntah nk merase pong x taw..huhu




 Macaronss

Ni ag 1 mnde alah yg ak x pena rase ag..kwn2 giler ak ckp mnde ni best..mcm2 flavour ade..nnt ak blek KL ak nk pow korang..wakakaka..*sedang imagine cane rasenye*


p/s : sebulan ni berat ak da naek 2kilo..nk kne diet kew?? huhu

8 comments:

Shahzan said...

rugi woo tak rasa kacang pool tu.. masyuukk... ada rasa ikan sardin..kacang tu.. perah lime sket.. kalau suka hancurkan telur sekali dlm tu.. best jugak rasa.. makan dgn roti tu.. (adeh.. meleh plak bila bayangkan balik.. :P)

NuruL SyuhadaH said...

ejan jaat!! huhu

Shahzan said...

hahaha.. saje je tambah sket terasa berkobar2 nak gi dapatkan kacanag pool tu.. hehe

KecohAbes said...

wah2..tayang makanan!! btw new template!! wah3.hehe!

-mrs orchid- said...

kalah ak yg prgnant nie...hahaha

NuruL SyuhadaH said...

haha..wekk!!:P

afiqazizan said...

gcb tu fiq dah makan baru2 ni..jangan jelez..hihi.

cik sakdi said...

gcb sedap oo, nak makan lagi la. hehe