FOLLOWERS

Monday, November 14, 2011

Chapter 106 : SPM v/s PSM

Assalamualaikum


Tajuk macam best je..3 huruf yang same tapi kedudukan yg berbeza.. wink..ape kene mngena? sendiri mau ingat! huhu.. ekceli ak nga tension..tension ngan PSM.. siyes la nak nanges *da nanges da pon* hurm, ade member minggu ni da kene present overall psm die.. best  la die..huhu.. tp perjalanan die na ciapkan psm die tu hanye dak2 yg amek psm je yg tahu n paham.. macam ak.. ngeh.. Bile taw dak SCV da nk kne present mggu ni, ak pon test balik system yg ak da ade setakat ini.. terase mcm "eh ini je ke yang ak da buat!? mggu ke 8 da ni.. uwaaaa!" Bace plak status fb kengkawan yg lain ag la naik takot..takot diri ini ade lagi kat UTM sem depan..huwaaa!! ak nak grad gak sem ni..pehlissss..huhu..Untuk kawan2 yg same2 tension, jgn putus asa.. we stil have time.. kejar masa tu..huhu.. usaha sampai boleh!


p/s : Ya Allah permudahkanlah urusan kami

3 comments:

CikNaa said...

PSM tu mende ape? huhu.. btw, adik naa SPM arini.. hope dia buat yg trbaik..hihi =)

NuruL SyuhadaH said...

projek sarjana muda cik naa.. dgn kata lain final year project..hehe..nak taw lebey detail ley tanye cik anna :P

CikNaa said...

owh.. oke3. faham dh. anak sulung cmni la nurul. dpt msuk u tpaksa tolak demi family..(padahal mls blajo dh) hihi. study rerajin taw =)