FOLLOWERS

Saturday, December 31, 2011

Chapter 138 : Anniversary DE yang Ke-3

Assalamualaikum


Monin u ols! hehehe..urm, DE bloggers sume sedang rancak mhapdate belog mereka psl dinner last nite. i pong nak juge.. hehe.. The theme is Smart n Elegance.. ak xde la nk ikot tema sgt.. matlamat utama juz nak havin fun n mencoret satu lagi kenangan manis bersame kwn2 tersayang.. hehe.. baju pon pakai mane yg ade jep.. janji pakai baju :P


Semalam my hunny ninie tolong pakaikan shawl kat kite taw.. rase mgerbang2 mcm rambut ditiup angin.. ngeh! my pes tyme pakai style cenggini.. swit jugak kan.. ahaksss! tp agak kerimasan dan semakin terserlah "kecomelan" i di situ >.<


Bertempat di Chamek Kopitiam, Scholars Inn UTM dan bermula pada pukul 8pm bertujuan untuk meraikan ulangtahun persahabatan n perkenalan geng2 DE utk batch 2008/2009 yg sudah masuk tahun ke-3.. jap je rasenye kan.. da nak abes dah lepak kat cni  *lepak x menahan*


Well people! maaf kerane x dpt nak meneruskan ucapan sehingga penghabisan. saye seorang yg kuat nanges! ngeee.. setiap bait-bait ucapan dari korang sume sgt2 menyentuh perasaan ini.. *chewaahhhh* terime kasih kerana sudi bkongsi kegembiraan n mengharungi kedukaan serta kepayahan sepanjang kite together2 ni.. sobsssss -.-'


Ok la mls nk tayep pjg2.. t bukan korang nak bace sgt pong..haha! *pics taken from kengkawan*


Dis is my blogger's geng yaww!


Inilah kami.. DE's family :)
               

Havin Chicken Chop wif ice lemon tea (yg pahit)..kikiki..den men tuka2 hadiah skali dapat hadiah from Miss Elegant of the nite.. Cik Huda.. tengs kamoo! tak lupe cenderamata yg kitrg sume dapat before majlis bersurai.. bagus la korang2 yg handle dinner ni.. korang memang best.. i like!


owhh tak lupe jugak kpd pensponser2 kami pd mlm tu :)


p/s : semoga kite dpt grad wif flying colors on dis becomin May 2012! pas abes blaja t ley la usulkan gathering utk sploh tawon yg akan datang.. mcm syiok jep!

1 comment:

Shahzan said...

Hidup DE..!
mmg rasa nampak orang baru masuk kelab DE bila gaye tudung mcm tu.. :)