FOLLOWERS

Thursday, January 5, 2012

Chapter 141 : Take me for holiday pliz!

Assalamualaikum

Hai kengkorang! Sambil2 update system utk psm marilah kite berangan sekejap.. hurm, skg ni rase lemau je la.. tak tahu nape.. cepatlah abes cepatlah habes! da xde semangat dah nk abeskan final sem ni..huhu.. Skg ni rase nk jenjalan jep.. nak travel..nak tengok laut.. g pulau.. nak hiking.. eh! siyes lame giler x panjat gunung! rasenye stamina pon da xde hakhak..








Laut, pantai, pulau sangat mendamaikan :)











Azam tahun ni nak wat sumtin yg fabuloso full-filled holiday with family n frens.. nk bwk mak n ayah holiday g Langkawi.. mak nak sgt g sane.. InsyaAllah tahun ni nrl bwk mak g sane.. kite soppin eh.. pkai duet ayah.. ngeh! lagik.... nk holiday ngan my gurly frenss.. pasni mesti sume da sebok tunang kawen bagai..tyme single ni jom la kite date bsame! kenkazen skalian, korang jgn lupe kite nak hanimun kat pulau kan kan! tingin jugak nk p Sabah n Sarawak.. huuuu


Semoga Allah membuka pintu rezeki yang lebih untuk tahun ni :)


p/s : berangan je banyak.. ciapkan psm dlu nurul syg! >.<

2 comments:

Mr.Clive said...

mulia hajat untuk tahun ni.baguslah tu ingat kat mak ayah.ke mana tinggi pun kita mendaki gunung kehidupan ni,jangan kita lupa yang telah penat lelah membesarkan kita masa kecik kecik dahulu.
moga tercapailah hajat mulia tersebut.
until then, good luck! :D

oh, dan selamat tahun baru!

NuruL SyuhadaH said...

tengs! slmt thn baru juge :)