FOLLOWERS

Sunday, January 8, 2012

Chapter 143 : Eh ade lagi sorang! :-|

Assalamualaikum

Hye people! semalam dapat text dari sorang ag member ni.. agak nk kebestfrenan jugak la ngan die.. hihi.. sangat rapat tyme tadika n sekolah rendah.. bile sekolah menengah dah agak2 suam kuku.. tp ble da besa2 ni jadik rapat balek.. bolehkah ianya dikategorikan sbg bestie? layan aje.. hehe :D



"Salam Syu.. 11hb 2 ni jemput datang rumah eh.. Sya ade wat kenduri sket"
Jeng jeng jeng.. "Kenduri pe Sya?.. nak tunang dah kew? :P "



Soalan tu ak men2 je.. skali betul! ngeh.. hepi untuk kamu dear! InsyaAllah i'l be there wif dua org makcik tu.. :)




p/s : memang musim mengawan dah ni.. ehhh! erm, almaklumla umur cenggini memang patut dah :P

5 comments:

izaqHelmy said...

waa..congrates utk kwn kamu tu..:)

Mr.Clive said...

btol tu,skrang ni memang musim mengawan.kawan-kawan pompuan hampir semua nak tunang atau kahwin tahun ni. =_=

apa2 pun, life goes on! ho ho ho

Encik Shahzan said...

nak mengawan sudah..

K said...

congrats buat kwn anda tuh!!! anda bile lagi??? heeee

NuruL SyuhadaH said...

hehehe.. saye? bile jodoh smpai ade la..:P