FOLLOWERS

Wednesday, January 18, 2012

Chapter 145 : Settle present & demo psm :)

Assalamualaikum


1stly nk panjatkan syukur alhamdulillah tenkiu so much Allah sbb memudahkan urusan hambaMu hari ni.. :)


Sppose ak present smlm tp bley plak dua2 penilai x dtg.. tp tu sume ade hikmahnye.. arini ak present slide n demo system kat lab tmpat ak salu lepak.. sempoi je kan.. bese la lecturer lelaki suke yg simple2 je.. hehe.. 1 of  my evaluator tu KJ plak.. die la yg banyak hentam tp cara hentaman beliau diselang selikan dengan lawak jenakanya membuatkan ak xde rase gugup lansung.. hehe.. sorang ag penilai tu jenis slow2 je.. myb sbb die x sihat.. hurm, so skg ni boley la nk mengisyhtiharkan kemerdekaan.. hooray!!


Den KJ offer smbung blja.. die ckp kalo ak minat nk smbung die ley rekomen phd terus.. erm, tengs Dokto! buat mase skg ni x rase nk balaj ag la..tp offer tu bkn senang nk dapat ye x.. agpn, ade gak dpt emel yang fastrack tu.. sbb pointer atas 3.5.. 


Memikirkan umur yg semakin muda ni.. ngeh3.. pk ayah pon da nk bersara setahun dua lg.. so myb lupekan la offer tersebut.. nak sara mak n ayah, nk fokus kat dorg dlu n bg kesenangan utk mereka sementara ak masih single mingle ni.. teettt! and sape kate xley smbung blaja ag kalo tolak offer tu kn.. bile2 je boley.. cume bukan buat masa yg terdekat ni.. InsyaAllah mungkin untuk beberape tahun yang akan datang :)



p/s : mendoakan rum8 tersayang juge mendapat kabar berita yg gumbira petang ni

2 comments:

Encik Shahzan said...

welkem 2 da club.. horeeyyy... syukur dah lepas.. leh grad same.. :)

NuruL SyuhadaH said...

yeay yeay yeay! :D