FOLLOWERS

Monday, March 12, 2012

Kurus pliz T____T

Assalamualaikum


Hai sume *ade ke yg bace ni* kecewa ngan All England mlm td.. sobss get well soon Chong Wei! mengobati kekecewaan, jom la kite update blog..kikiki


erm, ptg smlm kua jap ngan incik laling p sopping barang dapo kat festival mall.. eh? kelas ko jah.. econsave je okeyhh! hihi.. incik laling ni ngidam nk makan baked macaroni la pulekksss.. kite ok je nak watkan utk awak.. :) mak ckp mst sbb ritu x ckup bg kat incik lalin skali suap pon ley abes.. muhehe.. bkn kedek tp tyme tu bg kat ramai.. so evry person dpt cket2 je la.. ok la dari xde kan.. :P



                                                         Mcm adek ngan kakak je kan -____-"


Da sampai mall kite cuci mate la dlu.. hihi.. jom la soppin ape yg patot.. niat utama nk bg ak kurus *eh p mall ley kurus ke* huhu.. incik laling nk belikan kite sport shoes tawu! die nk kite jogging everyday sbb kite makin cumey semenjak dok uma jage anak2 ni kn..huuu.. kang cumey sgt nmpk cm kakak n adek la pulok..huuu.. Wolopon pelbagai usaha dilakukan supaya body incik lalin jadi swit2 idaman gadis malaya tak bjaye *taf dah ade KOT tp x gemok2* tpkse la i yg kurus cket..huhu


Ade ke nk belikan kasut kaler pink yg striking utk saye yg cumey ni.. hurm, xpe biar kite pilih senirik..



al-Ikhsan @Festival City Mall


klabu u olsss! kaler mcm suriram ram ram je kan.. xpe i like.. mate pon boley kelabu bile tgk harge.. $____$ agpon ade free gift..dpt beg taw.. da org nk belikan amek je la.. *nk jogging nk kurus utk bakal somi juge..hihi* ptg ni akan ku mulekan larianku.. ecehhhh.. p usha tmpat dlu lor.. nk jogging sensorang takot gak kn..huuu



p/s : ase2 kalo mintak alat senaman kat umah boley dpt x agaknye.. ley bsenam smbil mngadap tv.. muhaha :P

3 comments:

CikNaa said...

sweet =)

Encik Shahzan said...

boleh je dia belikan set senam tu.. buatla muke lg manje.. mesti dapat.. ckp kat dia akalu tak beli.. xnak kawen.. erkk..!

NuruL SyuhadaH said...

1st day bkobar2 dah nk jog tp ujan plak smpai ke ptg..huuu