FOLLOWERS

Friday, April 13, 2012

Im Back!

Terase seperti ingin berkongsi kegembiraan..namun ianya belum 100% pasti.. hikhik.. mudah-mudahan InsyaAllah.. kite hanye merancang.... J


Assalamualaikum sume peminat2.. eh bajet! kihkih lame eden x update blog.. selain sudah mjadi seorang yg bekerjaya *poyo jap* sy juge tidak mempunyai kemudahan untuk mengakses fb, twitter mahupun blog akibat disekat oleh polisi syarikat dan juge ketidakbayaran wimax sy sebelum ini..wakaka! pehal skema sgt ni..huuuuu


Alhamdulillah kali ni sumber internet dibekalkan oleh Cik Ninie.. t i pulang balek k! Hehehe..erm,nak update ape pon xtaw ni.. cume mungkin InsyaAllah ujung tahun t byk bnde akan diupdate.. planning mcm2 dah ade.. tggu nk laksanakan aje.. hehe..apelagi, jom smpan duet utk menghabeskan duet nnt yeay! ;)


Rase mcm nk p tgk filem Battleship la.. ramai ckp best..action ala2 transformer katanye.. adaptasi dari prmainan lego dlu2 tu.. filem Miror-mirror pon x tgk ag.. ala yg mcm citer snow white tu.. huhuhuhu


 p/s : sok nak tgk salah satu citer ni..hihi

3 comments:

afiqazizan said...

Rasanya battleship lagi best kot..hehe..:)

Encik Shahzan said...

Hari ni nak tgk Battleship.. :P
hari tu dah tgk Mirror Mirror.. Julia always chanteq..! hehe best gak citer tu.. :P

NuruL SyuhadaH said...

@afiq : hehe :D

@ijan : hurm igt nk tgk dua2 skaligus :P