FOLLOWERS

Thursday, March 17, 2011

Chapter 56 : What i've done...=.=

Assalamualaikum w.b.t


Rase lame gler x hapdate belog..wuwu..Guess wut?? i had drop my PSM2!!! korang nk kutukk?? kutuk la..i don't k anymore!! ..bukan da bptus asa..bkn x yakin..tp da x mampu nk handle sume ni dlm mase yg same..hanya Allah n diri ini je yg tahu betapa sukarnya ak mharungi semester ni dgn mcm2 dugaan n cabaran n bebanan keje yg laen..=.=


Ak da cuba cabar diri ni utk wat yg tbaek, xnk hmpakan harapan mumi n dedi tp mcm yg ak tulis b4 ni "Allah tidak akan sekali-kali menguji hambaNya diluar kemampuan hambaNya.."Mungkin ape yg blaku ni wat ak sedar tahap kemampuan ak..n setelah mengambil kire sume causes n effects..tnye pdpt lectrer, spvsor, fmly, kwn2 dan juge kepada-Nya. So rasenye keputusan yg ak da wat ni adalah yg tbaek utk stkat ini..da x larat nk seksa diri sndri..(kalo kowg tgk n rase mst kowang pon x sggup)


Seyesly wolopon sem ni x sehebat 2 sem yg lepas (18kdt taw), tp tahap ketensionan n kestressesan x dpt nk dbndung lagi..stkat nanges2 tu stndard la kot..ngeh3..ciap telan pndol almost everyday sbb x dpt nk tdo..pk ape pon x taw la..huhu..mybe dis....................


(NADI)
1 individual assignment 

(computer forensic)

1 individual assignment 
1 group project
lab test 2

(netwwork security)

1 presentation
another 4 chapter online assessment
skill based test
another 5 or 6 labs 
(nak ciapkan lab ni every wknd tpkse dok lab dari pg smpai mlm)




so tell me..ble mase saye nk wat psm??
>.<


all dis must be done within 3 weeks n dlm mase 3 mggu ni kalo go on gak dgn psm tcyg yg byk error tu memg saye boley jd giler..so i think i've made a rite dcsion..no regrets..=)


Wolopon x dpt nk ciapkan pojek sem ni..tp ak stil ade peluang utk ciapkan short sem ni..tp stil tgh berpikir..should i or shouldn't i...hurmmmmmm..pape pon ak bsyukur sbb wolopon ak drop PSM2 sem ni tp ak x extend sem taw..hehehe..:D


p/s : rase mcm nk bjuang same2 ngan geng DE je sem dpn..boley x ek? :P

6 comments:

wanie hasnaa said...

BOLEH!!! hehe
see u next year.. kite grad shame2 tau.. insyaAllah..:D

Putera Shahzan said...

tetaplah diatas setiap keputusan yg diambil.. walau menyakitkan..
same2 la dgn DE ek.. hehe

NuruL SyuhadaH said...

@ninie : nape tawon dpn lak?..bkn ke tawon ni jugak kite jmpe..:-|

@ejan : c u guys next sem..:D

Putera Shahzan said...

i oweys kat utm.. huhu

mykhalis said...

takpe..yg penting mental tetap stabil..kalau paksa karang putus urat karang susahla plak,,heh

NuruL SyuhadaH said...

@ejan : hehe..lupe plak..sok dnner jgn lupe..:P

@khalis : hehe..tu la..kang mntal x stabil jd laen plak..:p