FOLLOWERS

Sunday, October 30, 2011

Chapter 91 : Piala Malaysia Milik Jang!

Assalamualaikum u ols :)


Negeri Sembilan (2) v/s Terengganu (1)

First of all, let me congratulate 2 team N9 and penyokong2nya..hehe..Yang aku tahu ni kali ketiga N9 menang untuk piala Malaysia sepanjang edisi yang lepas2..ngeee..okla tu.. untuk penyokong Terengganu, takyah nak frust cgt..Piala FA kan kite da menang..yang ni bg can kat org len..(ayat nak coolkan hati jek..hihi)..InsyaAllah musim akan datang lebih baik :)

Kalo x silap aku, malam tadi pon berlangsungnye bola yg omputeh punye..tp aku tak amek port la plak..da kate bukan fans of futbol..result Piala Malaysia ni pon taw bile orang update kat fb jek..aku nk p tgk? mungkin tp takla kot :P *ape punye ayat ni*

2 comments:

afiqazizan said...

bukan main lagi dia buat entri pasal bolasepak ya..:) kesian kat terengganu sebab gagal jadi juara piala malaysia tahun ni.

NuruL SyuhadaH said...

wekkk..xpe bg can kat n9..hehe :P