FOLLOWERS

Sunday, October 30, 2011

Chapter 92 : Piala Malaysia - Penyokong Negeri Sembilan dibelasah?

Assalamualaikum


Heyy there! stil in mud bola? hehe..latest news yang aku terbace..penyokong N9 dibelasah sebab bakar bendera Terengganu..ape punye orang la ni..tak bertamadun..eceeehhh :P




Tak paham eden..(da kua loghat nogori..kahkah)..Da name pon game..sukan..perlawanan..dan sewaktu dengannya..be professional la..nak bakar2 bendera ni nape plak..aku bukan nk emo sbb Terengganu kalah okeyhh..bakar bendera tu isu yang agak sensitip kot..aigooo -.-' kalo baling2 botol ke sampah ke takpe la jugak..ekekek


*sila jgn berbuat demikian*


Menurut sumber yang aku bace, penyokong N9 ni kene blasah kat tempat parking keter..pahtu dapat lari p plak lari masuk dalam bas penyokong Terengganu * nak kate pandai ke mengong?* sah2 la ko lagi kene blasah..ngeh3


Pape pon tak elok la wat cmtu kan..ce kalo nogori ekau kalah, pahtu org bakar bendera nogori ekau plak..tak ke hot n spicy? teettttt...okbai! ~


Sumber : Boley dipercayai kot


p/s : menang pon da wat prangai cmni..kalo kalah tak tawu la cane plak kan.."wut u do, wut u say show ur real attitude"


3 comments:

afiqazizan said...

ape nak jadi dengan penonton2 bolasepak malaysia kita ni kan..:)

afiqazizan said...

eh silap..peminat dan penyokong sukan bolasepak malaysia kita..:)

NuruL SyuhadaH said...

hehe..lame x on9 ek afiq :P