FOLLOWERS

Friday, December 16, 2011

Chapter 129 : Poke!

Assalamualaikum

Hye sume.. simple entry je kali ni sbb nga bz wat psm tp nak hapdate belog jugak! ngeh3.. korang tawu x ape fungsi poke kat dlm fesbuk tu? member ak ckp mende alah tu macam sapaan gitu la.. hurm, ak ok je org dok poke2.. nak poke balek tu malas.. mcm takde motif je.. poke skali dua ok la.. ni yang dok poke byk kali tu haiissshhh ak lepoookkkk kang nak? grrrrrrr (x_x)


p/s : ok ley continue wat report -.-'

7 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Thanks sebab terjah blog tak seberapa dari saya... Kunjungan balas ni... Selalu2 lah ke blog saya yer... :)

NuruL SyuhadaH said...

welkem :)

!! *dilla delaila* !! said...

done follow , follow mine :)

NiaLidia. said...

haha , sebenarnya poke tu like , cuit cuit lah, mcm kita main cucuk2 pinggang org mcmtu. haha best lahh main poke2, :D hahaha

izamin said...

tq follow blog fizah yg comot tu.. ngeeee.. :) fizah dh follow balik.. rajin2 dtg blog fizah taw :)

Sweetxxlolita said...

da follow balek...
thanks follow kte...
^,^

NuReLLe said...

kalau dah hari2 nak poke..mmg kena lepok lah gamaknye...:D