FOLLOWERS

Friday, December 16, 2011

Chapter 130 : Hye polowers!

Assalamualaikum


Hye korang! tetibe naik mendadak bilangan polower ak ni.. dari 40 org dah jadi 83..hehe.. tengs kat korang2 yg sudi polo. korang polo pon sbb kite men "i polo u, u polo me back" tak gitu? kihkih..


Eh tahukah anda! kebanyakan blogger yang dok polo2 u n me tu ramai budak2 skola ag.. kan kan.. jeles seyhhh tengok blog korang sume cantek2, cute n sgt creative.. mane korang dapat idea haa! Pape pon selamat menjadi member bloggers k u ols! kalo rajin, salu la singgah kat belog yg tak seberape ni.. huhu


p/s : asal malam je rase lapar makin membuak2 plak >.<

8 comments:

ABBAS ~ SABBAROCK ™ said...

hye. done follow you back. :)

farie | faraway said...

sudah follow kamu , follow farie balik yea . :)

AMEI said...

heyyy amoi!! i daa lama jd followers u~~ sekian.. hahaha ( wall fb penuh dgn notifictns sal dia jew) jelous2!! :p

NuruL SyuhadaH said...

tengs korang! amei..ape lagik.. jom r join skalik! haha :P

Rara Kirana said...

kaka !..kite dah follow alek..hee :)

wanie hasnaa said...

untung la !! hahaha

afiqazizan said...

Saya bukan budak sekolah..saya pelajar kolej..hihi..:) tahniah kak syu sebab follower dah meningkat..:)

NuruL SyuhadaH said...

@rara : kaka da polo dah :D

@nin : byk untung! haha

@fiq : hehe.. most of them r secondary school tawu! cntek2 plak tu blog dorg -.-'