FOLLOWERS

Saturday, December 17, 2011

Chapter 131 : Mission Impossible 4 :)

Assalamualaikum my dear readers!


Korang wtpe tu haa? tahukah anda MI4 da kua? how come i baru tawu! haha.. kebizian sedang melanda diriku ketika ini.. banyak keje nak kene buat..so tak bape nk amek port sgt pasal dunia lua.. hurmmm


MI4 masih lagi mengekalkan pelakon utama yang lepas iaitu ex-boypren ak yg da tak bape nak hensem cgt skg ni tp body menten mantop! haha.. tak tawu la ape mission die kali ni .. jom layankan trailer filem ni dulu.. lets check dis out!




Macam best kan.. action die seperti tidak menghampakan.. hehe.. bile la nak layan film ni ek.. ade sape2 nak blnje tak? :P

8 comments:

izaqHelmy said...

saya macam nak nk tgk cite ni kt One Segamat..hihi..midnite..hihi~

NuruL SyuhadaH said...

ambuii zaq.. mentang2 segamat dah ade cinema.. kalo x mbo giant aje la :P

haffizmohdnoor said...

Apis dah tengok bagi APis biasa-biasa je filem ni .. :)

afiqazizan said...

Rasa macam nak tengok Mission impossible 4 ni..tapi ombak rindu pun belum tengok lagi..:)

NuruL SyuhadaH said...

yeke.. erm, da bace gak enyrt apis psl ni.. mcm x gempak mane je MI kali ni.. will b cnsidered :P

NuruL SyuhadaH said...

@fiq : lom tgk ag eh? OR sedey cgt taw..huhu

izaqHelmy said...

tailer die cm besh je..bnyk action woo..mesty tgk..!!

NuruL SyuhadaH said...

tgk action yg lompat2, tepek2 kat bangunan tu cam besh jek :D