FOLLOWERS

Tuesday, December 20, 2011

Chapter 133 : 5 Tahun bersama :)

Assalamualaikum

Hye sume.. its 20th December rite! hari ni nak share kegembiraan. pasal ape? erm, rini genap kite dgn org tu da 5 tawon "berkawan". nga tggu nak "berkawen" plak.. haha! tawon2 yang lepas kitorg ade gak wat aktivity bersame.. g mkn ke, g jalan2 ke tp tawon ni tak dapat nak wat ape2 bersame di atas sebab2 tertentu.. huhu.. pape pon hopfuli relationship ni akan kekal smpai bile2 InsyaAllah :)



Awak.. tengs sebab sudi berkawan dgn saye.. jadi bestfren saye.. bersabar dengan saye.. sharing everytin 2gther.. susah senang bersame.. tenkiu jugak sbb awak trime saye seadanye.. setiap manusia ade kekurangan masing2.. tp kekurangan yang ade pada saye tu mungkin dapat tampung kelebihan yang ade pada awak dan begitulah sebaliknye..cheewaaahh!


Awak.. awak tawu kan yang awak bukan lelaki pertama yang hadir dalam hidup saye but u definitely wil be the last person in my life.. InsyaAllah dengan izin-Nya.. tak sangka kan kite btahan smpai 5 tawon.. mcm2 kenangan pahit manis masam masin sume da rase.. teettt!! *juz joking okeyh* haha.. tengs sbb bertahan dengan saye.. dari zaman comey saye sampai saye makin comey hari ni.. haha! *bape byk tengs daaaaa* :P


lebiu poreber lah!


p/s : malu plak citer pasal cintan cintun hi.. haha!

12 comments:

Shahzan said...

how sweett.. :)
oke.. dah jeles..!

NuruL SyuhadaH said...

switnye kan.. hehe :P

AMEI said...

mmg cewitt december laa ~ ihikss ~ :D

sitihalisa said...

Wahhh. cepat cepatlah ye. nak jugak merasa nasik minyak ni :PP

NuruL SyuhadaH said...

@amei : hehe.. jom nynii lgu swit dec :P

@lisa : kasi lisa dlu la.tawon dpn kan da dkat da die.jeles2. huhu

izaqHelmy said...

sweetnye...:)
ikut ijan..oke..jeles 2x..!

NuruL SyuhadaH said...

ko ngan ika pon swit gak hehe :D

aleen aiden said...

aaaa jelesnye!!!
hoping 4 many more years to come.semoga die jodoh kamu. :)

afiqazizan said...

Sweetnya ayat kak syu..:) Semoga berkekalan hubungan dengan si dia..:)

NuruL SyuhadaH said...

@aleen : hehe.. insyaAllah :)

@fiq : swit mcm gula2 kan.. hehe..tengs fiq :)

Mr.Clive said...

moga berkekalan la sampai ke anak cucu tu iyer... :)

NuruL SyuhadaH said...

insyaAllah :)